Naapurintyttö

23.01.2019

Naapurintyttö. Se ihan tavallinen tyttö. Vai onko hän sittenkin jotain enemmän kuin ihan tavallinen? Kuka tietää, hänhän voi olla ihan mitä vaan, eikä tavallista ehkä ole olemassakaan. 

Moni ehkä ajattelee olevansa jotenkin vain tavallinen, ja mitä tämmöinen tavallinen tallaaja muka voisi elämässään saavuttaa. Vastauksena kysymykseen: Vaikka ja mitä. 

Kun alunperin perustin blogin, oli nimen keksiminen kaikista vaativin prosessi. Mikään ei tuntunut omalta, tai sitten joku muu oli keksinyt saman hyvän idean jo aikaisemmin ja pienet innostuksen hetket vaihtuivat taas epätoivoon. Vihdoin jotain alkoi hahmottua päässäni ja muistin syövereitä kaivellessani muistui mieleeni Niken kampanjassa näkemäni slogan, joka meni näin "Greatness is the girl nextdoor". Se tuntui heti omalta. Se tuntui jotenkin täydellisesti kuvastavan ajatusmaailmaani, tai ainakin sitä ajatusmaailmaa, jota kohden halusin kulkea.

Nythän blogillani ei varsinaisesti ole enää nimeä, mutta sama ajatus pysyy vahvasti mukana. Se että jokainen meistä, se naapurintyttö tai -poika tai mummo tai vaari, voi tehdän jotain suurta. Eikä sen tarvitse edes olla suurta, vaan jotain itselle merkityksellistä. Jokainen voi tavoitella ja saavuttaa omia unelmiaan, oli ne sitten pieniä päivittäisiä asioita tai vuosien päähän tähtääviä suunnitelmia. 

Valehtelisin, jos väittäisin, että olen itse aina täysin horjumatta uskonut omiin kykyihini ja mahdollisuuksiini saavuttaa ne suurimmat unelmat, mutta tässä minä kuitenkin olen, tekemässä töitä unelmieni eteen täysillä. Vaikka minäkin olen vain se ujo tyttö tuosta naapurista.